Onderwerpen

Pesten

Scheiding

Liefde

Automutilatie

Seks

Zelfmoord

Overlijden

School

Vriendschap

Thuis

Vragen

Nog veel meer!


Info & Tips

Probleemweb

Members

Informatiebak

Verveling
Niet lekker
Slapen


Overig

Links

Organisatie

Mail naar een vriend Maillijst


 

Disclaimer

Door deze website en andere diensten van Probleemweb te gebruiken ga je akkoord met deze disclaimer.

Hoewel deze website zorgvuldig in elkaar is gezet, kan Probleemweb geen enkele garantie geven over de juistheid van de informatie. Het gebruik van deze website of deze diensten geschiet geheel op eigen risico.

Het gebruik van onze services geschied geheel op eigen risico. Wij zijn een jong en vrijwillig team en zijn niet specifiek opgeleid voor zaken aangaande Probleemweb.


Advertenties en externe links

Probleemweb is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de advertenties en links naar andere websites. Het klikken op dergelijke links geschied dan ook geheel op eigen risico.


Privacy

Voor ons is jouw privacy natuurlijk zeer belangrijk! Wij zullen er alles aan doen om jouw privacy te waarborgen. Wij zullen vertrouwelijke informatie nooit zomaar doorgeven. Gegevens die je ons opstuurt worden alleen gebruikt om je te helpen en worden niet aan derden doorgegeven of voor reclame doeleinden gebruikt. De door jou ingezonden informatie blijft binnen ons team en wordt vertrouwelijk behandeld. Gegevens die je opstuurt worden mogelijk bijgehouden in een bestand om je in de toekomst beter te kunnen helpen. Tevens worden de mails die worden verstuurd bewaard in het mail account.

Statistieken en cookies:
Om de website te kunnen verbeteren worden mogelijk statistieken bijgehouden over het bezoek van de website. Deze gegevens worden door Probleemweb alleen voor verbeteringen aan onze service gebruikt en niet om persoonlijke informatie te vergaren.
Mogelijk houden de adverteerders ook nog statistieken bij. Hiervoor is Probleemweb niet verantwoordelijk.


Copyright

©Probleemweb
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze site, mails of overige werken van Probleemweb mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Probleemweb worden verveelvoudigd, gekopieerd of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op welke wijze dan ook.

©Raymond

Website design: Marcel van Wilgen
Website beheer: Raymond V.
Teksten: Raymond V.

(Tenzij anders vermeld)


Ingezonden werken

Wanneer je iets inzend naar Probleemweb voor op de site of voor gebruik door Probleemweb (dit betreft dus niet vertrouwelijke mails), ga je er mee akkoord dat deze worden gebruikt voor de website of op andere wijze door Probleemweb. Je gaat er mee akkoord dat je deze werken op vrijwillige basis inzend en hier geen vergoeding voor ontvangt. Tevens draag je alle rechten voor het gebruik, verveelvoudigen en publiceren over aan Probleemweb. Tevens ga je er mee akkoord dat wij niet alle ingezonden werken daadwerkelijk zullen gebruiken.