Onderwerpen

Pesten

Scheiding

Liefde

Automutilatie

Seks

Zelfmoord

Overlijden

School

Vriendschap

Thuis

Vragen

Nog veel meer!


Info & Tips

Probleemweb

Members

Informatiebak

Verveling
Niet lekker
Slapen


Overig

Links

Organisatie

Mail naar een vriend Maillijst


 

Welkom op de website van probleemweb! Heb je iets op te biechten? Zit je iets ontzettend dwars? Of wil je gewoon ergens meer over weten? Hier ben je aan het juiste adres! Want deze site is voor jongeren van alle leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je kan ons overal voor mailen! Je kan natuurlijk ook eerst even op de website kijken! Deze staat namelijk vol met informatie over bepaalde onderwerpen en leuke weetjes. Heb je dan toch nog een vraag? Wil je dan nog iets kwijt? Mail gerust! Daar zijn we immers voor.

Nieuwe Site!

Zoals jullie zien heeft Probleemweb een nieuwe website! Niet alleen is het ontwerp anders, er is nu ook veel meer te doen en te vinden op de website! Dus kijk snel even rond of je vind wat jij zoekt! Deze website is bedoeld om je informatie over bepaalde onderwerpen te geven in duidelijke taal. We zullen deze website dus ook regelmatig aanvullen met nieuw onderwerpen en de informatie die er al opstaat aanvullen met nieuwe informatie. Bezoek dus regelmatig onze site om de updates te volgen!

Er wordt nog druk gesleuteld aan de site en er zullen regelmatig nieuwe onderwerpen verschijnen. Omdat we je de informatie die we al hebben niet willen onthouden zetten we wat we al hebben vast online, dan kun je die vast raadplegen. Staat wat jij zoekt er nog niet bij? Mail ons dan gewoon! En misschien zetten we dat onderwerp dan ook nog op de website. ;)


Ouder pagina

Sinds kort is er ook een apart gedeelte voor ouders. Hierop komt informatie te staan voor ouders over Probleemweb en over problemen die bij jongeren kunnen spelen. Zo kunnen ouders ook meer inzicht krijgen in de problematiek en ook meer informatie vinden over de onderwerpen waar kinderen over mailen. Ook kunnen zij met vragen over hun kinderen terecht.

Maare... wees maar niet bang dat ouders nu al jullie mails kunnen lezen! Want dat gaat echt niet gebeuren. ;)


Informatiebak

Met de nieuwe website hebben we ook een nieuw onderdeel flink uitgediept: de informatiebak. Hier kan je allemaal feitjes en weetjes vinden over allerlei uiteenlopende onderwerpen! En die bak met informatie wordt regelmatig aangevuld! Bakken vol informatie dus! Als je dan nog niet vind wat je zoekt.... dan kan je ons natuurlijk altijd mailen.


Help Probleemweb!

Heb jij een goede ervaring met Probleemweb en wil je andere ook zo`n goede ervaring geven? Dat kan! Je kan ons op verschillende manieren helpen. Natuurlijk kan je ons helpen door ons te vertellen wat je van ons vind. Wij horen graag van je wat je goed aan ons vind en wat er volgens jou beter kan! Je kan ook je vrienden vertellen over deze site. Misschien hebben zij er ook wel wat aan. Of je kan een link naar deze website op je eigen website zetten.
Heb jou nou iets meegemaakt en wil je dat graag delen met anderen? Bijvoorbeeld door je verhaal op deze site te laten zetten? Dat kan! Mail dan je verhaal naar ons en wij kijken of we het op de site kunnen plaatsen!


Onderwerpen

Op deze website vind je een aantal onderwerpen waar je wellicht meer over wilt weten. De onderwerpen die links in het menu staan worden het meest uitgebreid besproken, maar er zijn natuurlijk veel meer onderwerpen te vinden op deze website! Kijk gerust eens rond op deze site en je zult zien dat er genoeg informatie te vinden valt! En waarschijnlijk staat het onderwerp waar jij iets over zoekt er ook wel bij! Je kan ook even kijken bij 'nog veel meer!' want daar staan nog veel meer onderwerpen.