Onderwerpen

Pesten

Scheiden

Liefde

Automutilatie

Seks

Zelfmoord

Overlijden

School

Vriendschap

Thuis

Vragen

Nog veel meer!


Info & Tips

Probleemweb

Members

Informatiebak


Overig

Links

Organisatie

Mail naar een vriend Maillijst


 

Welkom op de website van probleemweb!
Probleemweb is een website speciaal voor jongeren. Het doel is jongeren te helpen met hun problemen en zorgen, zodat ze snel weer lekker in hun vel zitten! Hoe doen we dat? Door naar ze te luisteren en ze adviezen te geven, maar vooral door ze zelf na te laten denken!

Heeft u vragen over uw kind of puber? Zoekt u informatie over wat pubers bezighoud of wat u kunt doen om uw kind te ondersteunen? Of wilt u gewoon een vraag stellen aan een leeftijdsgenoot van uw kind? Dan bent u hier aan het juiste adres! Op deze website vind u meer informatie over wat u als ouder kunt doen als uw kind bijvoorbeeld gepest wordt of zichzelf te dik vind. Natuurlijk kunt u ook voor al uw vragen naar ons mailen.

Vernieuwde website

Sinds kort hebben wij een vernieuwde website! Met nu ook een gedeelte voor ouders. Vind u het niet belangrijk om te weten wat uw kinderen op internet bezoeken? Maar misschien heeft u zelf ook wat aan deze website, want de site geeft vanaf nu ook informatie voor ouders! Zo kunt u zelf bijdragen aan een goede hulpverlening voor uw kind. En misschien heeft u zelf wel vragen over uw kind, waar u geen antwoord op weet, maar een leeftijdsgenootje misschien wel. Kortom, een nieuwe site, met nieuwe informatie en nieuwe mogelijkheden!

Wij zijn nog altijd druk bezig om de website aan te vullen en te verbeteren. Houd deze website dan ook goed in de gaten, want we zullen op dit gedeelte van de website ook voor de ouders meer informatie gaan plaatsen!


Over ons

U zult zich misschien afvragen wie we dan eigenlijk zijn. Waarom doen we dit eigenlijk? Wat hebben wij er aan en waarom besteden wij onze vrije tijd hier aan? Wij hopen u op dit soort vragen een antwoord te kunnen geven op de pagina over ons.


Een kijkje bij ons team

Wilt u weten wie er achter Probleemweb zit en wie nou al die mails beantwoord? Kijk dan snel op de members pagina bij het jongeren gedeelte! Hier vind u een overzichtje van wie er allemaal meewerken aan Probleemweb.


Voor u

Zo, Probleemweb is dus een website voor jongeren. Maar wat kan Probleemweb voor u betekenen?
Allereerst, wij zijn geen opvoedkundigen, geen psychologen en geen deskundigen. Wij zijn vrijwilligers die zelf nog op school zitten, zelf nog in de puberteit zitten en zelf nog weten hoe het is om jong te zijn! Wij kunnen dan ook alleen maar naar uw verhaal luisteren en eventueel adviseren hoe wij ergens mee om zouden gaan of vertellen hoe wij ergens over denken.
Wij kunnen u geen mails van uw kind doorsturen zonder toestemming van uw kind.
Op deze website vind u tevens meer informatie over onderwerpen die jongeren en kinderen aangaan. Ook willen we u graag helpen met het vinden van nuttige informatie en links over zaken die u als ouder aangaan, zoals de kinderbijslag, tegemoetkoming scholieren of wat u kunt doen als uw kind gepest wordt.